Mjekesia

pyetje

Jane 2 kuota te lira te farmacia dhe 20 kuota te lira te teknike imazherie . A plotesohen keto kuota neser ne fazen e 7 ????? Apo mbesin per raundin e 2 ? Ju lutem ktheni nje pergjigje .

1 javë 2 përgjigje 0

përgjigje ( 2 )

  1. Eshte 50 me 50 . Tek farmacia nuk e besoj te mbesin sepse ne fazen e fundit nuk do donte me njeri te digjte shkollen megjithse nuk i dihet. Persa i parket imazheris besoj se do mbesin dhe per raundin e dyt kuota.

  2. Flm shume qe me ndihmuat me kete informim .

Lini një përgjigje