Me ndihmoni.

pyetje

Pershendetje. Ju lutem me ktheni nje pergjigje. 🙏🙏🙏

Tani sapo doli lista e re me renditjet e reja pra jemi ne fazen e 7 dhe te fundit. A ka shanse qe gjat dites se neserme dhe pasneser te dali ndonje deg tjeter qe tani eshte e kuqe me jeshile ?

7 ditë 0 përgjigje 0

Lini një përgjigje