Libra financ, Uamd viti pare(blej)

pyetje

Pershendetje , nese ndonje person disponon dhe kerkon te shesi(gjysem cmimi) librat e vitit 1

Fnc kontbl,uamd

Baza biznesi

Rajonizim ekonomik

Mikroekonomi

Matematik

Baza financ

Mjafton te komentoj..

3 javë 1 përgjigje 0

përgjigje ( 1 )

Lini një përgjigje