Kodi i pasakte

Kodi i emailit per tu futur ne microsoft teams me rezulton i pasakte

cfar duhet te bej?

Ky postim është nga arkiva e PortaliStudentor.al dhe është postuar nga përdoruesit e platformës sonë.