Inxhinieri dhe Biznes

pyetje

Pershendetje, me mesatare te tre viteve 9.72 dhe vkm 9.42 e kap dot administrimin e biznesit dhe inxhinierine informatike ne UPT ne raundin e pare? Nese po ne cilen faze?

2 javë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Po, te dyja i kap ne raundin e pare dhe ne fazat e para.

Lini një përgjigje