Inxhinier

pyetje

Pershendetje!A mund ta kap ing e ndertimit me me Vkm 8.65,me mes fizike dhe mat 9.15 dhe mes.kim 8.75.A duhet te pres per raundin e dyte,pasi me pelqen shume si dege ?

2 javë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Eshte pak veshtire me ate mesatare por megjithate mund ta provosh. Ne raundin e dyte eshte me e veshtire te fitosh sesa ne raundin e pare.

Lini një përgjigje