Informatike ne FSHN dhe UPT

pyetje

Me notat 9.79 ne gjuhe te huaj, 8.07 ne gjuhe shqipe dhe letersi, 9.64 ne matematike dhe 9 ne fizike se bashku me mesatare te tre viteve 9.76 e kap dot informatiken ne FSHN dhe inxhinierine informatike ne UPT qe ne raundin 1?

2 muaj 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

Lini një përgjigje