infermjeri

pyetje

Pershendetje

kam mesataren e tre viteve 9.3 dhe provimet me dolen 778 dhe 8 biologji. Une kete vit bera informatik,psikologjo,sociologji, biologji

A ben problem fakti qe skam ber kimi apo fizik?
A mundem te kap infermjerin me keto rezultate ne Tiran sigurisht

Faleminderit!

2 muaj 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Ndoshta edhe mund ta kapesh. Eshte pak problem fakti qe nuk ke bere biologjine / kimine si lende me zgjedhje, por besoj se ke shans ta kapesh.

Lini një përgjigje