Ekonomia

pyetje

A ka mundesi qe me mesatare te tre viteve: 9.5 mesatare te matures shteterore:8.48 dhe vkm 8.99 te kap financen ne tirane? Dhe ne cfare faze?

Faleminderit!

2 javë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

Lini një përgjigje