Bursa

pyetje

Pershendetje …ndoshta pak pa lidhje me pyetjet e poshteshenuara doja tju pyesja nese keni informacion maturantet me mesatare 9.5 dhe lart  a perfitojne bursa r , reduktim ne tarifat  apo shperblime monetare..kam lexuar qe lart e poshte thuhet po ..po realisht a ndodh..

faleminderit paraprakisht

5 muaj 0 përgjigje 0

Lini një përgjigje