Aplikim universitar

pyetje

Pershendetje, bera totalin e pikeve ne faqen e universitetit dhe mora nje total prej 799.55 pikesh sa jane mundesite per te fituar degen e administrim biznesit ne universitetin e tiranes

7 ditë 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Me thuaj te lutem se sa eshte mesatarja jote VKM.

Lini një përgjigje