Aplikim

Me vkm 7.71 dhe provim ekonomin a mund ta kap informatiken e biznesit ne ubt ? Dhe a ja vlen si dege?

Ky postim është nga arkiva e PortaliStudentor.al dhe është postuar nga përdoruesit e platformës sonë.