?

pyetje

Pershendetje!

Mesatraren e 3 viteve e kam 8.8 dhe notat e provimeve i kam, 8anglisht, 5 letersi, 8 matematik, 9 biologji, a kam mundesi te kap degen e Inxhineri Ndertimi ne Tirane?

1 muaj 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Eshte pak veshtire me thene te drejten por perseri mund ta provosh.

Lini një përgjigje