?

pyetje

Pershendetje!

A kundet qe me mesatare te tre vitete 8.8 dhe me notat e provimeve 8 anglisht, 5 letersi, 8 matematik dhe 9 biologji te kap degen Teknik Imazherie ne Tirane?

2 muaj 1 Përgjigja juaj 0

Përgjigja juaj ( 1 )

  1. Eshte pak veshtire me keto nota, por perseri mendoj se ke nje shans per ta kapur, megjithese te vogel.

Lini një përgjigje