A kapet mjeksia me keto te dhena?

A kapet mjeksia me keto te dhena?


E di qe pyetjet e kesaj natyre jane ca te bezdisshme po me duhet ta bej per te shuar merakun!!! Mesataren aritmetike te 3 viteve gjimnaz e kam gati 9.9. Fiziken e kimine i kam 10 te treja vitet ndersa biologjine 9 vitin e pare dhe 10 dy vitet e tjera. Notat e provimeve i kam perkatesisht Anglisht: 9.79 Letersi: 9.12 Matematike: 9.8 dhe Biologji: 9.37. Sipas njohurive tuaja, sa eshte mundesia qe te arrij ta kap degen 'Mjeksi e pergjithshme'?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr