;

;


Pershendetje,me mesatare te tre viteve 9.2 e fitoj dot degen e arkitektures pavaresisht provimit me konkurim dhe provimin do ta bejne vetem ata qe kane fituar degen apo te gjithe?

image
Ju nuk keni nje llogari
Regjistrohu ose Hyr