image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Përgatitje për provimet e Maturës
None

Përgatitje për provimet e Maturës

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
Feb. 15, 2019, 12:34 p.m.

Ky artikull do t'ju shërbejë si pergatitje për provimet e matures 2023

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme për nxënësit e gjimnazeve sepse ato përcaktojnë notën mesatare finale e cila shërben për t'ju bërë të mundur kualifikimin në një program studimi në universitet. PortaliStudentor.al ka punuar me kujdes në bazë të programeve orientuese të paraqitura nga MAS, si edhe në bazë të provimeve të kaluara të Maturës për të bërë të mundur një përgatitje sa më efektive nga nxënësit e gjimnazit të cilët ndodhen në vitin e tretë dhe presin që shumë shpejt të kryejnë këto provime. Faqja jonë ju mundëson të parapërgatiteni në tre provimet e detyruara, pra në provimin e matematikës, gjuhës shqipe dhe letërsisë, si edhe në provimin e gjuhës së huaj. Për t'u përgatitur për provimet e mësipërme, klikoni më poshtë provimin për të cilin ju dëshironi të parapërgatiteni.

Provimi Linku
Gjuhë shqipe & Letërsi

Përgatitje për provimin e Gjuhës shqipe dhe letërsisë – Kliko këtu

Matematikë

Përgatitje për provimin e Matematikës – Kliko këtu

Gjuhë e huaj

Provimi i Gjuhës Angleze online - Kliko këtu

Gjithashtu ju mund të kryeni provimet e Maturës online duke shkuar në fund të faqes së çdo lënde.

Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Si te paguajme faturen e arketimit per aplikimin universitar, matura shteterore 2023
Lexo Tani
image
Mesatarja minimale qe ju duhet per te vazhduar universitetin / Viti akademik 2023 - 2023
Lexo Tani
image
Ese Për Mësuesen - Ese për 7 Marsin
Lexo Tani
image
Ja sa i veshtire do te jete testi i Matures, sipas MAS
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore