image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Sht…
Mbështetur nga:
None

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2021

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 7, 2021, 10:42 a.m.

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore 2021. Diku tek 34 mijë maturantë janë testuar për njohuritë e tyre mbi temën e gjuhës shqipe dhe letërsisë.

Tashme maturantëve u kanë mbetur edhe vetëm 2 provime, për të mbyllur kështu provimet e maturës shtetërore, të cilat konsiderohen si provimet më të rëndësishme të gjimnazit.

Maturantët janë akoma në pritje të rezultateve të provimeve të gjuhës së huaj, e cila u përmbyll në datën 3 qershor. QSHA ende nuk ka njoftuar se kur do të publikohen rezultatet që maturantët kanë arritur të marrin në këtë provim.  


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Skemat e Vlerësimit - Provimet me Zgjedhje / Matura 2019
Lexo Tani
image
Matura 2020/ Statistikat e matematikes - Numri i 10-tave shtohet 5-fish!
Lexo Tani
image
Fituesit e Fundit të Raundit të parë (pikët) - Matura Shtetërore
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i matematikës, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore