image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Sht…
Mbështetur nga:
provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë

Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 11, 2020, 10:49 a.m.

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit ndryshe nga çdo herë tjetër do të dalin në fund të provimeve, kur të dalin edhe notat e provimeve. Notat e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë për maturën 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Ne do t’ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Aplikimi Universitar/ Del data kur maturantet mund te shkarkojne faturen per arketim
Lexo Tani
image
Ja kur fillon viti i ri akademik per universitetet publike
Lexo Tani
image
Hamleti, Shekspiri- Analize Letrare dhe Koment - Matura Shteterore 2023
Lexo Tani
image
Provimet e Biologjise nder vite - Provimet e Matures
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore