image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020
Mbështetur nga:
None

Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 8, 2020, 10:38 a.m.

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit do të dalin shumë shpejtë gjatë ditës së sotme, ne do t'ju njoftojmë menjëherë pasi këto të fundit të dalin. Notat e provimit të gjuhës së huaj për maturën 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Ne do t'ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.

Regjistrohuni në portalin tonë që të jeni të informuar gjithmonë me njoftimet më të fundit.


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Kurs per Maturen Shteterore - Pergatitje per Maturen Shteterore 2023
Lexo Tani
image
A do të zhvillohet mësimi vetëm online këtë vit të ri akademik?
Lexo Tani
image
Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Kurs Anglisht Online
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore