Informacion

Statistikat e mëposhtme i referohen provimit të gjuhes shqipe dhe letersise.

Në këtë provim, pati 2 maturantë me notën 10.00, ndërsa 1911 maturantë rezultuan mbetës.

Shpërndarja e notave
Mbetës VS Me notë 10.00