image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Notat e Provimeve Të Maturës 2022
Mbështetur nga:
None

Notat e Provimeve Të Maturës 2022

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 15, 2019, 6:46 p.m.

Provimet e Maturës janë provimet më të rëndësishme të shkollës së mesme pasi ato shënojnë përfundimin e saj si dhe startimin e shkollës së lartë. Notat e provimeve të Maturës në provimin e gjuhës së huaj, gjuhës shqipe dhe letërsisë, matematikës si edhe lëndëve me zgjedhje janë nota që sëbashku formojnë një mesatare të plotë që i bashkangjitet mesatares që ju keni për tre vitet e shkollës së mesme. Notat për provimet e Maturës Shtetërore 2022 i gjeni këtu (shtypni mbi linkuk):

Mjafton të vendosni në faqen e mësipërme ID e maturantit dhe të zgjidhni provimin që dëshironi të kontrolloni dhe sistemi ynë do t'ju shfaq notën tuaj automatikisht. Ju urojmë shumë suksese!


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Përgatitje për provimet e Maturës
Lexo Tani
image
Prometeu i Mberthyer, Eskili- Analize Letrare dhe Koment - Matura Shteterore 2023
Lexo Tani
image
Provimet e Matures Letersi - Matura 20232
Lexo Tani
image
Kriteret e mesatares per universitetet - Viti akademik 2022 - 2023
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore