image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Mesim online apo ne auditor? Zbardhet vendimi i Universitet…
None

Mesim online apo ne auditor? Zbardhet vendimi i Universitetit te Tiranes

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
Oct. 21, 2020, 12:05 p.m.

Edhe pse ende nuk ka një protokoll të qartë nga Ministria e Arsimit dhe e Shëndetësisë, Universiteti i Tiranës ka marrë disa vendime të rëndësishme sa i takon rifillimit të mësimit në datën 2 nëntor. Mësohet se Universiteti i Tiranës ka vendosur që në 4 javët e para në nëntorit, vitet e para do bëjnë mësim ne auditorë, ndërkohë që për vitet më të larta do të ketë një alternim midis online dhe mësimit fizik në auditorë. Gjithnjë sipas këtij vendimi, për zgjedhjen e mësimit do flitet me pedagogë të lëndës, dhe do të vendoset për mënyrën sesi ai do të kryhet. Universiteti i Tiranës ka miratuar po ashtu dhe rregulloren anti-covid, ku në rast se një student rezulton me COVID-19, i gjithë grupi vazhdon mësimin për 14 dite online. Ndërkohë që në vendimin e UT-së thuhet se administrata duhet të kujdeset që të gjithë studentët të jenë të pajisur me masa anti-covid. 

Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Kur fillon viti i ri shkollor? Data e fillimit te vitit shkollor 2023 - 2023
Lexo Tani
image
Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me alternativat e sakta
Lexo Tani
image
Fituesit e Fundit të Raundit të parë (pikët) - Matura Shtetërore
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet
Suporti
Shërbimet
Menu Kryesore