image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Mesatarja minimale qe ju duhet per te vazhduar universiteti…
Mbështetur nga:
None

Mesatarja minimale qe ju duhet per te vazhduar universitetin / Viti akademik 2023 - [nyear]

Postimet e Vjetra
Lexohet për 1 minutë | 0 komente
June 28, 2020, 7:04 p.m.

Dokumenti me poshte do t'ju sherbeje per te kuptuar nese kualifikoheni per programe te caktuara studimi ose jo. Qeveria ka bere ndryshime te medha persa i perket degeve te mesuesise si edhe programeve te studimit te gjuheve te huaja, ku kerkohet mesatare 8 e siper per t'u pranuar te keto programe. Per te kuptuar te gjitha ndryshimet si edhe per te pare nese kualifikoheni, lexoni dokumentin e meposhtem. 


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Provimet me Zgjedhje, Matura 2022 - Modele Testesh dhe Skema Vleresimi
Lexo Tani
image
Kriteret e mesatares per universitetet - Viti akademik 2022 - 2023
Lexo Tani
image
Përfundojnë provimet me zgjedhje, Matura Shtetërore 2020
Lexo Tani
image
Tezat e Maturës Shtetërore - Matura Shtetërore Ndër Vite - Matura 2022
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore