Përditësuar për herë të fundit në 24 Nëntor, 2020

Ministria e Arsimit ka shpallur publike listen me veprat letrare te cilat do te jene pjese e provimit te matures ne seksionin e letersise. Provimet e matures letersi kane pasur gjithnje nje veper letrare ku kerkohet puna kritike nga ana e maturanteve. Me poshte do te gjeni te gjitha veprat letrare si dhe analizat dhe komentet per secilen nga veprat e poshtegjendura.

TitulliLinku
Prometeu i Mberthyer – EskiliAnaliza dhe Komenti i vepres
Hamleti – ShekspiriAnaliza dhe Komenti i vepres
Fausti – GeteAnaliza dhe Komenti i vepres

Veprat e tjera do te shtohen ne menyre periodike. Eshte shume e rendesishme qe te shfletoni analizat e veprave letrare si edhe komentet perkatese per te kuptuar vepren ne thelbin e saj si edhe per te dale mire ne provimet e matures 2020.

Ju urojme suksese!