Regjistrohu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin. Të jesh pjesë e Portalit Studentor do të thotë të jesh gjithmonë i informuar për të rejat e fundit rreth arismit dhe rreth gjërave që të interesojnë si dhe të jesh gjithmonë i përgatitur.

Kyçu

Portali Studentor të ndihmon gjatë gjithë rrugëtimit tënd drejt dijes, që prej momentit që fillon gjimnazin, e deri në momenitn që përfundon me sukses universitetin.

Kam harruar fjalëkalimin

Harruat fjalëkalimin tuaj? Ju lutem vendosni email-in tuaj. Ju do të merni një link ku mund të rivendosni fjalëkalimin tuaj.

Ju duhet të kyçeni për të postuar.

Lista e Personave qe Kerkojne Shok/Shoqe Dhome

SHTONI NJOFTIM

 

Mosha:
18
Gjinia:
F
Numri i personave qe jetojne me ju momentalisht:
1
Personat qe kerkohen per te ndare qerane:
3
Qeraja mujore:
se kam gjet
Shifra qe duhet te paguani cdo muaj:
se di
Adresa:
prane fakultetit te inxhinierise se ndertimit
WhatsApp / Nr. Telefonit / Email
Data e postimit
E premte, 4 Tetor, 2019