Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Lista e personave që kërkojnë shok/shoqe dhome

Përditësuar për herë të fundit në 24 Gusht, 2020

Kerkoj shoqe dhome

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
1
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
1
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Tirane
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Yzberisht(Rreth Rrotullimi i Ri)
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Nuk e di
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0677105541

Kerkoj i person per te ndare shtepine

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
1
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
2
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Tirane
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Prane bllokut
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Nuk e di
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0677105541

Femra

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
Më shumë se 5
Sa dhoma ka shtëpia?
2
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
Më shumë se 4
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Tiranë
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Kombinat
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Nuk e di
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0698770131

Ndarje qeraje

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
1
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
1
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Tirane
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Institut
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Po
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0692501455

Te gjej dike qe studion te fakulteti i drejtesise

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
3
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
2
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Durres
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Zona e plazhit
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Po
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0696444827

Te gjej dike qe studion te fakulteti i Drejtesis

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
1
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
1
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
tiran
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Vila Gjermane
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Po
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0699305296

Shoqe per dhome

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
1
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
1
Po kërkoj për
Vajza
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Vlore
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Gjykata
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Po
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0677379898

kerkoj djem per ndarje qeraje

Sa persona jeni momentalisht?
2
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
2
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
2
Po kërkoj për
Djem
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
tirane
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
brryli
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Po
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0695260556

Kerkoj djalë për ndarje qeraje

Sa persona jeni momentalisht?
1
Sa persona po kërkoni?
1
Sa dhoma ka shtëpia?
2
Sa persona do jetojnë në të njëjtën dhomë?
2
Po kërkoj për
Djem
Ne cilin qytet ndodhet shtëpia?
Tiranë
Zona / lagjja ku ndodhet shtëpia
Vila Gjermane
A janë afër stacionet e transportit publik (urbanët)?
Po
WhatsApp (dërgoni mesazh)
0676583151
BEJ NJE PYETJE