Lajme

Përfundon provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore 2020

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë, i maturës shtetërore 2020.

Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit dhe notat

Skemat e vlerësimit ndryshe nga çdo herë tjetër do të dalin në fund të provimeve, kur të dalin edhe notat e provimeve.

Notat e provimit të gjuhës shqipe dhe letërsisë për maturën 2020 do të dalin shumë shpejtë sepse provimi korigjohet elektronikisht. Ne do t’ju informojmë menjëherë sapo notat të dalin.

Na bëni follow në Instagram që të njoftoheni menjëherë kur të dalin notat

-> https://www.instagram.com/portalistudentor.al/

Komento më poshtë!