Lajme

Fillon aplikimi universitar për Maturën 2021!

Portali UAlbania është aktivizuar tashmë në mënyrë që maturantët të mund të hedhin preferencat e tyre universitare.

32 mijë maturantë do kenë mundësinë që të hedhin 10 preferenca në mënyrë që të zënë një vend në një nga universitetet publike ose shtetërore në vend.

Procesi do të mund të kryhet nga data 29 korrik deri më datën 3 gusht dhe secili nga maturantët do të ketë mundësinë e aplikimit.

Ju urojmë shumë suksese!

Komento më poshtë!