Regjistrohuni Tani

Kyçu

fjalekalim i humbur

Humbët fjalëkalimin? Ju lutemi shkruani adresën tuaj të emailit. Do të merrni një lidhje dhe do të krijoni një fjalëkalim të ri përmes emailit.

Shtoni pyetje

Për të bërë një pyetje, ju duhet të ose të . Regjistrimi është shumë i thjeshtë dhe ju merr vetëm 20 sekonda kohë! Duke u regjistruar ju përfitoni nga shërbimet që ne ofrojmë.

Besa Shahini: Mbyllet viti akademik

TIRANË – Viti shkollor 2019-2020 do të mbyllet për shkak të koronavirusit. Lajmin e ka bërë të ditur ministrja e Arsimit, Besa Shahini gjatë një komunikimi online.

Shkollat dhe Universitetet në Shqipëri do të rihapen në shtator ndërsa prej datës 9 mars të këtij viti vijojnë të jenë të mbyllura për shkak të situatë së shkaktuar nga pandemia botërore, Covid-19.

“Ashtu siç ju kam premtuar dua të ju njoftoj sot për vendimin që kemi marrë, për mbylljen e vitit shkollor.” tha Shahini.

“Kemi vendosur që shkollën ta hapim vetëm për maturantët  për disa javë”. tha më tej Shahini.

“Provimet e maturës do të zhvillohen midis datave 8 deri më 18 qershor ndersa provimet e klasave të pesta dhe të nënta do të anulohen.”

Per maturantet, shkollat do të hapen nga data 18 maj deri më 5 qershor.

Universitetet, kane autonomi, keshtu qe studentet do te njoftohen individualisht nga secili universitet.


Lini një përgjigje