pyetje
Pershendetje kam mesataren e tre viteve 9.3 dhe provimet me dolen 778 dhe 8 biologji. Une kete vit bera informatik,psikologjo,sociologji, biologji A ben problem fakti qe skam ber kimi apo fizik? A mundem te kap infermjerin me keto rezultate ne Tiran sigurisht Faleminderit!
Vazhdo te lexosh
1 Përgjigja juaj