pyetje
Pershendetje jam ne nje medyshje.Per deget e ekonomise cilin universitet privat me sygjeroni?Disa sygjerime prsh jane Metropoli ose akademia e biznesit po nuk e di akoma cfare te vendos.Nese keni ndonje informacion se cili universitet eshte me i mire ju ...
Vazhdo te lexosh
1 Përgjigja juaj

pyetje
Pershendetje!Mesatarja e gjimnazit 9.4.Mesatarja e provimeve 9.Lendet me zgjedhje qe kam zhvilluar jane fizika,kimia,TIK dhe ekonomi.Ne anglisht kam mare 9.50/Ne matematike 9.50/Ne letersi 9.12/Ne ekonomi 8.A mund ta kap degen e inxh ekonomike ose informatike ekonomike?
Vazhdo te lexosh
1 Përgjigja juaj

pyetje
Pershendetje!Mesataren e gjimnazit e kam 9.4.Lende me zgjedhje Fizike,Kimi,Tik.Ne provime kam mar 9.64ne anglisht ,9.50 ne matematike ndersa ne letersi 9.21.Provim me zgjedhje kam dhene ekonomine.A ka mundesi te me dalin deget e inxhinierise apo financa ne Tirane?Ose cfare me ...
Vazhdo te lexosh
1 Përgjigja juaj