Meso Gjermanisht A1

meso gjermanisht a1 goethe zertifikat a1 goethe kurs gjermanisht meso gjermanisht nga shtepia kurs gjermanisht goethe qender kursesh gjermanisht kurs gjermanisht online gjermanisht niveli a1

Ke pyetje? Na shkruaj në WhatsApp!

Dëshiron të porosisësh kursin ose të përgjigjemi për çdo pyetje që mund të kesh?

Nëse butoni i mësipërm nuk funksionon, mund të na shkruash në numrin +355676751870

Nëse nuk ke WhatsApp, mund të na shkruash një email tek [email protected]

Ju mund te mesoni gjermanisht ne nivelin A1, A2, B1, ose B2, direkt nga shtepia juaj! Ne ofrojme kurs gjermanisht online per te gjithe ata qe duan te mesojne dhe qe kane deshire te mos lodhen per te mesuar! Kurset tona ju mund t'i ndiqni direkt nga komoditeti i shtepise tuaj, pra online! Nuk ka nevoje te paraqiteni ne qendren tone.

Per cfare me sherben ky kurs gjermanisht? A mund te meso gjermanisht a1 online dhe thjeshte?

Patjeter qe ju mund te mesoni. Ne kemi patur dhjetra studente te cilet kane dale shume te kenaqur nga kursi qe ne ofrojme. Metodologjia jone eshte metodologjia qe perdoret edhe nga qendrat zyrtare te mesimit te gjuhes gjermane.

Deshironi te mesoni gjuhen gjermane thjeshte? Deshironi kurs gjermanisht?

Meso Gjermanisht A1, Meso gjermanisht online niveli A1, Kurs Gjermanisht Online A1

Tashme dihet se sa shume interes ka gjuha gjermane dhe punesimi ne gjermani. Mesimi i gjuhes gjermane eshte hapi i pare qe ju duhet te beni ne menyre qe te arrini te punoni dhe jetoni ne gjermani.

Ajo cfare eshte me mire, eshte fakti qe ju mund te ndiqni kurs gjermanisht online dhe te meso gjermanisht a1 direkt nga shtepia juaj, pa patur nevoje te vini ne nje qender fizike.

Me cfare programi punoni per mesimdhenie te gjuhes gjermane?

Ne perdorim programet me te mira ne menyre qe te bejme mesim ne gjuhen gjermane. Programi Zoom eshte zgjedhja jone ne menyre qe ju te merrni me te mirat nga kursi yne i gjuhes gjermane ne nivel A1, A2, B1, B2.

Po ju, keni qender kursesh gjermanisht dhe meso gjermanisht A1 online?

Ne kemi edhe qendren tone, por per momentin jemi fokusuar vetem tek mesimdhenia online per shkak te situates. Gjithsesi, edhe pse online, ne kemi disa nga mesuesit me te mire me 5 vite e me shume eksperience ne mesimdhenien e gjuhes gjermane. Prandaj ju mund te meso gjermanisht a1 shume thjeshte.

Grupet jane te ndare me sa studente?

Grupet jane gjithnje me 5 studente. Kjo behet ne menyre qe mesimdhenia te jete sa me efektive dhe te mos hasni veshtiresi ne te kuptuar, pasi te gjithe ju do mund te beni pyetjet tuaja per mesuesin dhe ai/ajo ju pergjigjet direkt pa shqetesuar te tjeret.

Po goethe kurs gjermanisht, ose goethe zertifikat a1, a jepni?

Qendra Goethe eshte qendra nga ku ju mund te beni provimin e njohurive te A1. Qendra Goethe eshte qender e certifikuar nga Shteti Gjerman dhe certifikatat e saj njihen kudo ne bote. Pra ju mund te mesoni nepermjet kurs gjermanisht online tone, dhe me pas te jepni provimin per te marre Goethe Zertifikat A1.

A eshte veshtire te mesoj gjermanisht? A ia vlen mesimi online?

Te gjithe kursantet na kane pyetur a ia vlen te mesoj gjermanisht online dhe jo ne klase? Pergjigja jone eshte PATJETER! Hidhini nje sy ketij artikulli i cili shpjegon se pse te mesuarit online eshte shume here me mire sesa te mesuarit ne klase. Per sa i perket veshtiresise, cdo gjuhe ka veshtiresine e vete por duke u perpjekur meson.

Hidhini nje sy ketij artikulli i cili flet per veshtiresine e gjuhes gjermane. Cdo kush mund te mesoje gjermanisht dhe nuk ka shans qe ju te jeni te ndryshem nga ky aspekt!

Po kurs per gjuhe te tjera ofroni?

Po, kemi kurs italisht online si edhe kurs anglisht online, Keto mund t'i mesoni me te njejtin kualitet si edhe kursi i gjermanishtes online.

Duke shkuar ne faqen kryesore tonen, duke shtypur ketu, Portali Studentor, ju do mund te gjeni nje liste te te gjithe kurseve qe ne ofrojme.

WhatsApp yne eshte: +355674825563 - Mund te na shkruani kurdohere per kursin.

Përshkrimi i kursit

Çfarë duhet të dini para se të nisni kursin?