Kurse Programimi Online - Meso Programim Online

Ke pyetje? Na shkruaj në WhatsApp!

Dëshiron të porosisësh kursin ose të përgjigjemi për çdo pyetje që mund të kesh?

Nëse butoni i mësipërm nuk funksionon, mund të na shkruash në numrin +355676751870

Nëse nuk ke WhatsApp, mund të na shkruash një email tek [email protected]

Kurse Programimi Online

Ne ofrojme kurse programimi online per te gjithe personat te cilat duan qe te mesojne programim shpejt dhe mire! Ju mund t'i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane.

Cfare me duhet nese ndjek studimet ne informatike, ose dege te ngjashme?

Kurse programimi Java, Kurse Programimi C++, Kurse Programimi Python, jane kurset qe juve ju duhen zakonisht nese ndiqni studimet ne dege te tilla si, Informatike Ekonomike, Inixhinieri Informatike, etj.

Deshironi te mesoni Kurs Java, Kurs C++, Kurs Python, si edhe kurse programimi online?

Kurse Programimi Online, Mesoni gjuhet e programimit Python, C++, Java, PHP, C

Gjate viteve te fundit, gjuhet si Python, C++, Java, PHP, C, jane bere gjuhet e programimit qe po ndryshojne boten. Sidomos gjuha e programimit Python, e cila gjen perdorim kudo.

Ne do te bejme te mundur qe ju te mesoni direkt e nga shtepia juaj, pa pasur nevoje te lodheni per te qene te pranishem fizikisht ne nje qender kursi. Ne besojme tek efektiviteti i mesimit online dhe jemi te sigurt qe do dilni te kenaqur.

Si mund te lidhem per te mesuar?

Per te ndjekur mesimin online, e vetmja gje qe duhet te beni eshte te lidheni nepermjet nje programi specifik qe ne do t'ju japim (me shume mundesi Zoom) dhe me pas mund te ndiqni mesimin online per kursin tuaj ne programim pa asnje problem dhe lodhje.

Kurse programimi online, ose ne klase, per studentet e FEUT, FSHN, UPT, ETJ.

Studioni ne Fakultetin Ekonomik te Universitetit te Tiranes, ose tek Fakulteti i Shkencave te Natyres, ose edhe tek Universiteti Politeknik i Tiranes, apo kudo tjeter? Ne ofrojme kurs programimi online per ju ne menyre qe ju te pervetesoni te gjitha njohurite qe ju duhen per te dale mire ne provimet tuaja te sezonit.

Si funksionon mesimdhenia per kurse programimi online ose ne klase?

Ne do te krijojme grupe te vogla me nga 3-4 persona per grup. Ne kete menyre ju do te keni mundesi qe te jeni te perqendruar 100% tek mesimi dhe t'i beni pyetje lehtesisht mesuesit tuaj.

Ne grupin tone te studimit, te perbere nga 3-4 anetare, vemendja do te jete e kushtuar vetem tek ju te tre-katert e tek askush tjeter jashte atij grupi.

Sa kushtojne keto kurse programimi?

Por cfare cmimi duhet te paguani ju per t'u bere pjese e grupeve mesimore? Cmimet fillojne nga x Leke per ore, ku ky kurs programimi do t'ju pergatis juve per te marre provimet e sezonit, dhe pse jo per t'u punesuar me pas ne nje kompani te mire e cila do t'ju jape te ardhura shume te larta!

A jane efektive keto kurse programimi online?

Keni pasiguri per kursin online, ose mendoni qe nuk eshte efektiv? Kontrolloni kete faqe ku thuhet qe sipas statistikave, te mesuarit online i ben studentet te mesojne 5 here me shume materiale se sa do te mesonin nepermjet kurseve tradicionale fytyre-me-fytyre.

Cfare kursesh dispononi ju?

Kemi kurse per Java, C++, Python, etj. Gjithashtu, nese juve ju interesojne kurset e tjera, kemi edhe kurs gjermanisht online, si edhe kurs anglisht online.

Kurse programimi online, ose ne klase, per studentet e FEUT - Informatike Ekonomike

Kurs ne Algoritmikë, Programim në Java, Programim në C++, Programim ne Web (PHP)

KONTAKTONI ME NE NE WHATSAPP NE NUMRIN: +355674825563

Përshkrimi i kursit

Çfarë duhet të dini para se të nisni kursin?