Kurs Italisht Online - Meso Italisht nga shtepia

Ke pyetje? Na shkruaj në WhatsApp!

Dëshiron të porosisësh kursin ose të përgjigjemi për çdo pyetje që mund të kesh?

Nëse butoni i mësipërm nuk funksionon, mund të na shkruash në numrin +355676751870

Nëse nuk ke WhatsApp, mund të na shkruash një email tek [email protected]

Kurs Italisht Online

Ne ofrojme kurs italisht online per te gjithe ata qe duan te mesojne Italisht shpejte dhe mire nga shtepia e tyre. Mesimin mund ta ndiqni me Google Meet nga komoditeti i shtepise suaj. Mesimi yne eshte i nivelit shume te larte dhe ju do te gjeni cilesi dhe garanci prane qendres sone.

Pervec kursit te italishtes nga shtepia, a ofroni kurse te tjera?

Ne nuk ofrojme vetem kurs italisht online, por ne ofrojme edhe plot kurse te tjera online te cilat kane te bejne me kurs gjermanisht online, kurs anglisht online, si edhe kurse programimi online, ne gjuhe te tilla si Java, C++, Python. Te gjitha keto do mund t'i ndiqni nga shtepia juaj.

Deshironi te mesoni italisht online? Ju mund te ndiqni nje kurs italisht online

Shume shpesh degjojme qe sa vjen e me teper gjuhet e huaja behen pjese e pandare e jetes sone. Disa persona dine me shume se 2 gjuhe te huaja, ndersa disa te tjere duan te mesojne italisht online ose gjuhe te tjera gjate gjithe kohes.

Ne ju mundesojme pikerisht kete. Studimin e gjuheve te huaja nga komoditeti i shtepise suaj. Shume studime kane treguar se efektiviteti i mesimit online eshte shume i larte kur ai behet sic duhet. Dhe ne ju garantojme qe ne e bejme sic duhet!

Si mund te bashkohem ne mesimin e gjuhes italiane online?

Per te ndjekur mesimin online, e vetmja gje qe duhet te beni eshte te lidheni nepermjet nje programi specifik qe ne do t'ju japim (me shume mundesi Zoom) dhe me pas mund te ndiqni mesimin online per kursin tuaj ne programim pa asnje problem dhe lodhje.

Jeni student? Neofrojme kurs italisht online per t'ju ardhur ne ndihme me studimet tuaja!

Kurs Italisht Online. Meso Italisht nga Shtepia.

Ju jeni student ne Fakultetin e Gjuheve te Huaja te Universitetit te Tiranes ose ne nje universitet tjeter te vendit tone? Mos u shqetesoni! Ne mund t'ju ndihmojme qe ju te pervetesoni gjuhen italiane ne menyre qe te dilni mire ne provimet tuaja finale.

Si behet mesimi per kurs italisht online ose ne klase?

Ne do te krijojme grupe te vogla me nga 3-4 persona per grup. Ne kete menyre ju do te keni mundesi qe te jeni te perqendruar 100% tek mesimi dhe t'i beni pyetje lehtesisht mesuesit tuaj.

Ne grupin tone te studimit, te perbere nga 3-4 anetare, vemendja do te jete e kushtuar vetem tek ju te tre-katert e tek askush tjeter jashte atij grupi.

Cfare cmimi duhet te paguaj per kurs italisht online?

Mesimi online i gjuhes italiane, pra kurs italisht online, ka nje cmim shume te favorshem per te gjithe ata qe duan te pervetesojne si edhe te mesojne gjuhen italiane. Gjuha italiane ju ndihmon qe te gjeni pune edhe ne Call Center dhe me pas te punesoheni ne nje te tille dhe te fitoni te ardhura te mira. Cmimet tona jane nga cmimet me konkuruese ne treg per mesimin e gjuhes italiane.

A jane per mua keto kurse? A mund te mesoj italisht nga shtepia?

Keni pasiguri per kursin online, ose mendoni qe nuk eshte efektiv? Kontrolloni kete faqe ku thuhet qe sipas statistikave, te mesuarit online i ben studentet te mesojne 5 here me shume materiale se sa do te mesonin nepermjet kurseve tradicionale fytyre-me-fytyre.

KONTAKTONI ME NE NE WHATSAPP NE NUMRIN: +355674825563

Përshkrimi i kursit

Çfarë duhet të dini para se të nisni kursin?