image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Ja kur do dalin notat e Maturës Shtetërore 2022. Përgjigje …
Mbështetur nga:
None

Ja kur do dalin notat e Maturës Shtetërore 2022. Përgjigje zyrtare!

Postimet e Vjetra
Lexohet për 2 minutë | 0 komente
June 19, 2020, 1:29 p.m.

PortaliStudentor.al ka kontaktuar me QSHA dhe i është thënë që notat e Maturës Shtetërore 2022 do të dalin më 20 Qershor 2022. Ne mendojmë se notat do të dalin pas orës 17:00 dhe se ju do të mund t'i merrni ato duke vendosur ID tuaj të maturantit në sistemin që ne kemi ndërtuar për të kontrolluar notat e provimeve, i cili gjendet këtu.

Kodi i maturantit, është i afishuar në gjimnazin tuaj, zakonisht te dritaret e gjimnazit, dhe ka këtë format: 2008XXXXXXXX, ku pjesa me X është numri juaj personal i identifikimit. Pasi QSHA të publikojë notat, ne do i hedhim ato në sistem nga ku më pas ju mund t'i merrni duke selektuar provimin që dëshironi të mësoni notën si edhe duke shënuar kodin tuaj të maturantit.

Ju bëjmë me dije se per shkak të ngarkesës së madhe, faqja jonë mund të jetë e paarritshme për disa minuta, por ju lutemi që të bëni durim dhe të kontrolloni sërisht cdo 2-5 minuta. Pasi notat të dalin, ne do t'ju dërgojmë një njoftim nëse jeni abonuar për to, si edhe do t'ju njoftojmë nëpërmjet postimeve në llogarinë tonë në Instagram, të cilës mund t'i bëni follow duke shtypur mbi këtë link.

Ju urojmë suksese!


Komentet

Artikuj të ngjashëm

image
Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2021
Lexo Tani
image
Përgatitu për provimin e Matematikës – Matura Shtetërore
Lexo Tani
image
Hamleti, Shekspiri- Analize Letrare dhe Koment - Matura Shteterore 2023
Lexo Tani
image
Provimet e Kimise nder vite - Provimet e Matures
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Lajmet e Fundit
Shërbimet
Menu Kryesore