Provimet e Maturës mund të konsiderohen si provimet më të rëndësishme për ju, pasi ato janë çelësi për kualifikimin tuaj në universitet. Nese dilni me rezultate të mira në provimet e Maturës, atëherë kualifikimi për në universitet është më i thjeshtë.

Ne kete faqe do te gjeni te gjitha skemat e vleresimit per provimet e matures shteterore 2022.

Gjuhe Shqipe dhe Letersi, Skema e Vleresimit

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_gjuhe_shqipe.pdf

Matematike, Skema e Vleresimit

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_matematike_.pdf

Gjuhe Angleze / Gjuhe e Huaj, Skemat e Vleresimit

Gjuhë Angleze, skeme vleresimi
Gjuhë Italiane, skeme vleresimi
Gjuhë Franceze, skeme vleresimi
Gjuhë Gjermane, skeme vleresimi
Gjuhë Ruse, skeme vleresimi
Gjuhë Spanjolle, skeme vleresimi

Provimet me Zgjedhje, Skemat e Vleresimit

Provimet me zgjedhje nuk jane kryer akoma!

Biologji, skeme vleresimi
Ekonomi, skeme vleresimi
Filozofi-Sociologji, skeme vleresimi
Fizikë, skeme vleresimi
Gjeografi, skeme vleresimi
Histori, skeme vleresimi
Kimi, skeme vleresimi
Qytetari-Psikologji, skeme vleresimi

Sa e vleresoni kete sherbim?

Shtyp siper yjeve per te votuar

Vleresimi mesatar 3.9 / 5. Numri i votave: 8

Nuk ka ende asnje vleresim!

Na vjen keq që kjo faqe nuk ishte e dobishme për ju.

Na thuaj si të përmirësohemi!

Na shkruaj më poshtë si mund ta përmirësojmë këtë faqe?