Matura Shteterore 2020

Skemat e Vleresimit/ Provimet me zgjedhje – Matura shteterore 2020

Sapo kanë dalë skemat e vlerësimit për provimet me zgjedhje së Maturës Shtetërore 2020.  Provimet me zgjedhje të maturës shtetërore 2020 nisën në oren 10:00 dhe përfunduan në 12:30, pra zgjati 2 orë e gjysmë. Provimet kishte 60 pyetje.

Skemat e vlerësimit do të mund t'i gjeni duke shtypur mbi linqet e mëposhtme:

Biologji, testi
Ekonomi, testi
Filozofi-Sociologji, testi
Fizikë, testi
Gjeografi, testi
Histori, testi
Kimi, testi
Qytetari-Psikologji, testi

Komento më poshtë!