Matura Shteterore 2022

Si te paguajme faturen e arketimit per aplikimin universitar, matura shteterore 2022

Me poshte keni nje material i cili do t'ju shpjegoje se si te shkarkoni dhe me pas te paguani faturen tuaj nga portali ualbania.

Nese materiali i meposhtem nuk ju hapet, shtypni siper ketij linku per ta hapur ne nje faqe tjeter: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/07/Manuali_maturantit_2020.pdf

[pdf-embedder url="https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/07/Manuali_maturantit_2020.pdf"]

Komento më poshtë!