Matura Shteterore 2020

Publikohet provimi i Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me alternativat e sakta

QSHA sapo ka publikuar provimin e Gjuhes Shqipe dhe Letersise bashke me te gjitha alternativat e sakta.

Klikoni siper ketij linku per te kontrolluar pergjigjet tuaja:

https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2020/06/testi_gjuhe_shqipe.pdf

Komento më poshtë!