Matura Shteterore 2020

Programet e Reja Orientuese Matura Shteterore 2022

Pas situates me Koronavirusin (COVID-19), Ministria e Arsimit ka bere publike programet e reja orientuese te Matures Shteterore 2020.

Keto programe orientuese do t'ju ndihmojne qe te pergatiteni per provimet e Matures te cilat nuk jane me si me pare per shkak te situates se COVID-19.

Programet orientuese:

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (ARSIMI PROFESIONAL)

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

MATEMATIKË XIII

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (GJIMNAZI)

BIOLOGJI

EKONOMI BËRTHAMË

FIZIKË

GJEOGRAFI

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

HISTORI

KIMI

MATEMATIKË

QYTETARI-PSIKOLOGJI

SOCIOLOGJI-FILOZOFI

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (SHKOLLAT ME DREJTIM TË ORJENTUAR ARTISTIK DHE SPORTIV)

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

HISTORI ARTI

HISTORI BALETI

HISTORI MUZIKE

MATEMATIKË

PROGRAMET ORIENTUESE TË MATURËS SHTETËRORE (SHKOLLAT ME DREJTIM TË ORJENTUAR GJUHËSOR)

GJUHË E HUAJ

GJUHË SHQIPE DHE LETËRSI

MATEMATIKË XII

Keto programe orientuese vijne si pasoje e Koronavirusit dhe per rrjedhoje programet orientuese jane perditesuar per te akomoduar Maturen 2020.

Komento më poshtë!