Matura Shteterore 2020

Notat e provimit te anglishtes

Ne kete faqe do te gjeni notat e provimit te anglishtes per Maturen 2020. Provimet e Matures jane duke u kryer dhe rezultatet e provimeve do te vijne shume shpejte.

Pasi provimi i pare eshte kryer, i cili eshte provimi i gjuhes se huaj, respektivisht Anglisht per ata qe kane ndjekur kete gjuhe te huaj ne shkollen e mesme, ne do te postojme ketu rezultatet e ketij provimi ne menyre te tille qe ju te kontrolloni noten qe ju keni marre ne kete provim.

Notat e provimit te anglishtes jane notat e para te provimeve te matures 2020, dhe keto nota reflektojne performancen tuaj ne kete gjuhe.

Notat e provimeve te matures do te dalin me shpejt kete vit ne krahasim me vitet e tjera pasi kete vit do te perdoret korigjimi elektronik per te gjithe provimet.

Komento më poshtë!