PORTALI STUDENTOR 2.0

geviotabaku

Themelues i PortaliStudentor.al
Anëtar Stafi
19 Mars 2020
6
1
8
Tirana, Albania
www.portalistudentor.al
Momentalisht ju jeni në...
Universitet Bachelor

Përshëndetje të gjithëve,

Duke ju falenderuar për kohen që po shpenzoni duke lexuar këtë njoftim, dëshiroj t'ju bëj me dije se kemi përditësuar PORTALIN duke e bërë këtë të fundit më të mirë, më të aksesueshëm, më të shpejtë, dhe mbi të gjitha i kemi shtuar mundësitë tuaja në këtë hapësirë.

Dëshiroj t'ju them që duhet të regjistroheni nga e para nëse keni pasur një llogari në të kaluarën, pasi të dhënat tuaja të vjetra janë fshirë nga sistemi dhe këtu çdo gjë do të niset nga 0.

Faleminderit shumë! Për çdo pyetje ose paqartësi ju lutem të komentoni.
Ju uroj më të mirat.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: iglikoxha