image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Fondi i pyetjeve te provimit hyres te mjekesise
None

Fondi i pyetjeve te provimit hyres te mjekesise

Jan. 6, 2023, 2:30 p.m.

Fondi i pyetjeve i provimit hyres te mjekesise se pergjithshme eshte publikuar!

Ju mund te aksesoni pyetjet duke klikuar secilin link me poshte:

KIMI

 1. Kimi organike.Kimi
 2. Reaksionet redoks dhe elektrokimia.Kimi
 3. Ekuilibri kimik, acidet-bazat, ekuilibrat jonik_pa pergjigje.Kimi
 4. Termokimia dhe kinetika.Kimi
 5. Lidhjet kimike, simbolet, formulat dhe njehsimet stekiometrike.Kimi
 6. Struktura e atomit dhe sistemi periodik.Kimi

FIZIKE

 1. Fizika kuantike dhe berthamore.Fizike
 2. Optika gjeometrike.Fizike
 3. Lekundjet dhe valet, Optika valore.Fizike
 4. Magnetizmi.Fizike
 5. Rryma elektrike.Fizike
 6. Elektrostatika.Fizike
 7. Termodinamika.Fizike
 8. Puna dhe energjia.Fizike
 9. Dinamika.Fizike
 10. Kinematika.Fizike

BIOLOGJI

 1. Sistemet.Biologji
 2. Diversiteti.Biologji
 3. Ciklet.Biologji
 4. Nderveprimet.Biologji

Artikuj të ngjashëm

image
Fondi i pyetjeve te provimit hyres te mjekesise
Lexo Tani
image
Shtepi me qera per studente ne Tirane
Lexo Tani
image
Skemat e vlerësimit të provimit të gjuhë-letërsisë vonohen si kurrë më parë
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore