image Njoftim! dërguar tani

Hej! Duket sikur ti nuk ke një llogari

Regjistrohu më poshtë për të përfituar nga gama e gjërë e shërbimeve që PortaliStudentor.al ofron!
Fituesit e Fundit të Raundit të parë (pikët) - Matura Shtet…
None

Fituesit e Fundit të Raundit të parë (pikët) - Matura Shtetërore

June 10, 2019, 2:43 p.m.

Në tabelat e mëposhtme do të shfaqen pikët e fituesve të fundit për raundin e parë të vitit akademik 2017-2018. Pikët minimale mund t'i merrni si referencë për të kuptuar nëse i përafroheni me piket tuaja degës që ju dëshironi të regjistroheni në aplikimin tuaj universitar.

Vëmendje! Më poshtë janë listuar fakultetet e universiteteve të Tiranës, për universitetet e gjithë vendit dhe për degët të cilat nuk janë afishuar më poshtë, do të mund të gjeni një link i cili ju dërgon tek dokumenti PDF me të gjitha fakultetet dhe universitetet në fund të faqes. Gjithashtu në fund të faqes do të gjenden edhe llogaritësit e pikëve.


Per te pare listat e plote, ju lutem shtypni ketu.

Artikuj të ngjashëm

image
Ja çfarë do të ndodh me vitin shkollor nëse shkollat nuk hapen brenda muajit Maj
Lexo Tani
image
Mësoni gjuhën e programimit Python
Lexo Tani
image
Orari mesimor ne universitete - Viti Akademik 2020-2021
Lexo Tani
image
Përgatitje për provimet e Maturës 2023
Lexo Tani
Faqja Kryesore
Kurse/Provime Online
Shërbimet
Menu Kryesore