Matura Shteterore 2022 – Cdo gje qe ju duhet!

Posted on by

Gjithçka Që Duhet Të Dini Rreth Matura Shteterore Provimet e Matures Shteterore mund të konsiderohen si provimet më të rëndësishme për ju, pasi ato janë çelësi për kualifikimin tuaj në universitet. Nese dilni me rezultate të mira në provimet e Maturës, atëherë kualifikimi për në universitet është më i thjeshtë. Ne kemi përgatitur paketa përgatitore…

Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020

Posted on by

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje. Skemat e vlerësimit dhe notat Skemat e vlerësimit do të dalin shumë shpejtë gjatë ditës së sotme, ne do…

Matura Shteterore Letersi – Lista e veprave, Analiza & Komentet

Posted on by

Ministria e Arsimit ka shpallur publike listen me veprat letrare te cilat do te jene pjese e provimit te matures ne seksionin e letersise. Provimet e matures letersi kane pasur gjithnje nje veper letrare ku kerkohet puna kritike nga ana e maturanteve. Me poshte do te gjeni te gjitha veprat letrare si dhe analizat dhe…

Skemat e Vlerësimit – Provimet me Zgjedhje / Matura 2019

Posted on by

Provimet me zgjedhje janë provimet finale të Maturës Shtetërore 2019 që sinjalizojnë përfundimin zyrtar të Maturës Shtetërore. Ne kemi bërë të mundur për juve skemat e vlerësimit të cilat ju mund t’i aksesoni për të kontrolluar saktësinë e përgjigjeve që keni dhënë në provim. Biologji, skemë vlerësimi – Varianti A: https://www.portalistudentor.al/wp-content/uploads/2019/06/biologji_skema-1.pdf Ekonomi, skemë vlerësimi –…

Skema e Vleresimit – Matematike / Matura 2019

Posted on by

Provimi i Matematikës është provimi i tretë i detyruar i Maturës Shtetërore 2019, pas provimit të gjuhës së huaj si edhe provimit të gjuhë shqipe dhe letërsisë. Ne kemi bërë të mundur për juve Skemat e Vlerësimit të cilat ju mund t’i aksesoni për të kontrolluar saktësinë e përgjigjeve që keni dhënë në provim. Matematikë…

eskisehirescort.asia - dinamobet.club -
sekabet.club
-

matbet.club

- cratos casino giriş -

nakitbahis giris

- kolaybet güncel giriş -
maltbahis giriş
- akcebet