Kurs Anglisht Online

Ne ofrojme kurs anglisht online per te gjithe grupmoshat te cilat duan qe te mesojne gjuhen Angleze shpejt dhe mire! Ju mund t’i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane. Informacion rreth gjuhes Angleze Gjate viteve te…

Kurs Gjermanisht Online

Ne ofrojme kurs gjermanisht online per te gjithe grupmoshat te cilat duan qe te mesojne gjuhen Gjermane shpejt dhe mire! Ju mund t’i ndiqni kurset tona direkt e nga shtepia, duke punuar me ne nga smartphone / laptopi juaj dhe duke mbajtur nje komunikim konstant me mesuesit tane. Informacion rreth gjuhes Gjermane Gjate viteve te…