Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë, Matura Shtetërore 2021

Posted on by

Përfundon provimi i Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë për Maturën Shtetërore 2021. Diku tek 34 mijë maturantë janë testuar për njohuritë e tyre mbi temën e gjuhës shqipe dhe letërsisë. Tashme maturantëve u kanë mbetur edhe vetëm 2 provime, për të mbyllur kështu provimet e maturës shtetërore, të cilat konsiderohen si provimet më të rëndësishme të…

VleresoPedagogun.al – Platforma per t’i dhene noten tuaj pedagogeve!

Posted on by

VleresoPedagogun.al eshte platforma e pare Shqiptare per vleresimin e pedagogeve. Nje student mund te hyje ne platforme dhe te gjeje pedagogun qe kerkon te vleresoje, nese pedagogu nuk gjendet ne platforme, studenti mund ta shtoje ate pa problem dhe me pas ta vleresoje ate. Krahas notës që secili pedagog ka, afishohet edhe niveli i vështirësisë…

Përfundon provimi i gjuhës së huaj, Matura Shtetërore 2020

Posted on by

Sapo ka përfunduar provimi i gjuhës së huaj (provimi i anglishtes, provimi i frengjishtes, etj), i maturës shtetërore 2020. Provimi nisi në oren 10:00 dhe përfundoi në 12:00, pra zgjati 2 orë. Provimi kishte 60 pyetje. Skemat e vlerësimit dhe notat Skemat e vlerësimit do të dalin shumë shpejtë gjatë ditës së sotme, ne do…

Listat e Plota te Fituesve ne Universitete 2022 – 2023

Posted on by

Pas përfundimit të provimeve të Maturës, të gjithë maturantët kanë aplikuar me 10 preferencat e tyre pranë portalit U-Albania, duke i bërë këta të fundit konkurues për kuotat e alokuara në programet e studimit pranë universiteteve shqiptare. Listat e fituesve janë listat iniciale të të gjithë maturantëve aplikantë në programe të ndryshme studimi në universitetet…

Ndryshojnë provimet e Maturës 2019 – Gjuha shqipe dhe Letërsia e ndarë në dy seksione

Posted on by

Provimet e matures 2019 vijnë me ndryshime nga vitet e kaluara, përsa i përket hartimit të tezave të provimeve. Provimi i gjuhës shqipe dhe letërsisë do të jetë i ndarë tashmë në dy seksione dhe do të shërbejë si një mënyrë për të testuar aftësitë e nxënësit dhe jo aftësitë e tyre memorizuese. Pavarësisht ndryshimeve…

Matura Shtetërore 2019 / Këtë vit një provim më pak për maturantët ndryshe nga vitet e tjera

Posted on by

Ndryshon skema e Maturës Shtetërore për vitin shkollor 2019. Përmes një udhëzimi të firmosur më datë 14 shkurt të këtij viti, Ministria e Arsimit njofton se vitin që vjen, maturantët do të zhvillojnë vetëm 1 provim me zgjedhje, jo më 2, siç ka ndodhur që nga viti 2006, kur në sistemin e mesëm arsimor u…

eskisehirescort.asia - dinamobet.club -
sekabet.club
-

matbet.club

- cratos casino giriş -

nakitbahis giris

- kolaybet güncel giriş -
maltbahis giriş
- akcebet