Konviktet e mjekesise

Konviktet e Mjekesise – Informacion mbi konviktet

Posted on by

Ky artikull do t’ju shërbejë për të mësuar më shumë mbi konviktet e mjekësisë dhe specifikat që ka jetesa në këto konvikte. Nëpërmjet këtyre informacioneve ju do të arrini të vendosni nëse do të jetoni në konvikt apo jo. Mbi kushtet dhe shërbimet e ofruara: Dhomat janë kryesisht me kapacitet 3 veta,por ka dhe disa…

Konviktet ne Qytet Studenti

Konviktet e Qytet Studentit – Informacion mbi konviktet

Posted on by

Njoftim: Informacioni do të përditësohen vazhdimisht. Shënim: Dhomat që gjenden në foto gjenden vetëm tek godina 11, 12, 6. Godinat e tjera nuk janë aq të mira. Dhomat janë kryesisht per 2 ose 3 studentë, ndërkohë që ka edhe dhoma ku mund të jetojë vetëm një student i vetëm por duhet folur me sekratrinë për…

eskisehirescort.asia - dinamobet.club -
sekabet.club
-

matbet.club

- cratos casino giriş -

nakitbahis giris

- kolaybet güncel giriş -
maltbahis giriş
- akcebet