7 Marsi është dita më e veçantë për mësuesit, pasi kjo ditë në vendin tonë shërben si dita ku çdo nxënës tregon vlerësimin dhe mirënjohjen që ai ose ajo ka për figurën e mësuesit. Në këtë postim do të shfaqim disa ese per mesuesen dhe ese per 7 Marsin. Më poshtë do të gjeni esetë,…